Om

Denna hemsida handlar om ett av våra stora intressen, segling och båtliv.

Jag som skriver det mesta på denna hemsida heter Fredrik Mattsson och är född 1966. Jag är uppväxt vid havet och har alltid gillat att segla, och kom in i en ganska aktiv ”seglingskarriär”. Efter ett antal båtlösa år med uppbyggnad av familj och hem så skaffade vi oss en B31:a (Victory) som vi seglade och sjölivet föll hela familjen i smaken. Sedan gick vi upp till en ny Bavaria 36 CR 2005 ( PimPim) följt av en Bavaria 37 Cr 2007 (WhitePearl) och nu slutligen en Bavaria 40CR 2010.

Till vardags arbetar jag i och driver med ett par likasinnade kollegor ett tjänsteföretag inom Technology Management för utvecklingsoganisationer, Knowit Technology Management AB. Så vardagen handlar om allt från organisations- och projektledningledning till arkitektur- och metodutveckling inom programvara och elektronik.

Vår familj består, förutom mig, av:

Helene (f 1967), som är ankaret i familjen och den som håller ordning på oss slarviga killar. Helene gillar båtlivet, naturen och Bohuslän mer än att ge sig ut på långseglingar på öppet hav.

Sebastian (f 1994),  gillar båtlivet och seglingen men lider tyvärr av anlag för sjösjuka. Så det blir plåster bakom örat då vi ger oss ut på de öppnare vattnen. Till vardags är det skola och idrott i form av fotboll i Vänersborgs Fotbollsklubb och tennis i Vänersborgs Tennisklubb.

Alexander (f 1996), gillar båtlivet likt Helene, helst och mest i en naturhamn där han kan äta fisk och skaldjur som han älskar. Till vardags går Alex i skola på Fridaskolan i Vänersborg och idrotten rör sig om framförallt innebandy i IBK Vänersborg.

This page is under construction